Beoordelingen van Cafetaria de Havenkom Almere

Recente recensies van Cafetaria de Havenkom Almere

5 sterren na 220 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goeie kwaliteit, s

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en weer snel bezorgd. Top!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd, vriendelijke bezorger, heerlijk eten in goed porties! Aanrader!!!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig in orde. Alles was warm en binnen de opgegeventijd

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alles goed warm snel bezorgd,door eigen fout patat vergeten te bestellen heb opgebeld kwamen heel snel brengen top vriendelijke bezorger. Bedankt voor de goede service

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeeeerlijk !! Goede volle burgers & zalige friet. Precies op de gewenste tijd geleverd. Alles smaakte vers en was heet.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd gaat het goed en het eten is super lekker en ook warm. Jammer dat de bestelling niet compleet was en de hele avond niet telefonische bereikbaar zijn.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere snacks heerlijke hot wings

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk goede hamburgers en patat lekkere milkshakes Rum en Bailey's vriendelijke bezorger snel gebracht top

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de laatste keer dat ik hier besteld heb. Je kan op de site een opmerking plaatsen maar wordt toch niet gelezen. Ik heb een bestelling geplaatst van 40 euro en gevraagd of er geen uien op het supertje kon omdat diegene echt geen uien lust. Er zaten wel uien op dus bel ik even op. Ik kreeg als antwoord dat wij best wel de uien er zelf af konden halen want om deze fout te herstellen kost hun geld. Ik weet niet hoe hij denkt dat er uitziet als het bezorgd word maar dan liggen de uitjes er niet meer netjes bovenop. Wij bestelde regelmatig hier maar met zo een reactie zijn ze een goede klant kwijt!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en je krijgt veel voor je geld

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zoete spareribs vandaag weer besteld. Heerlijk! Zo mals en goed van smaak en een ruim portie. Echt top!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet gewend dat de zoete aardappel frites zo donker gebakken was. Geen oranje vd aardappel te zien, weinig smaak. Chickenburger vond ik tegenvallen. Slappe sla onder de kip 1 plak tomaat en 1 plak komkommer op de kip. Kip was geen burger maar eerder een kipschnitzel. Weinig smaak en at niet lekker. Een echte tegenvaller die ik niet van jullie gewend ben. Voorlopig klaar met bestellen hier.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

service top, eten top, bezorging top

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Wel jammer dat de bezorger niet zo netjes heeft gefietst, alles lag overhoop. Hij was wel op tijd

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste patat! Alleen deze keer was het eten niet meer zo warm. Volgende keer weer beter😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Burgers en frietjes zijn heerlijk! Snelle bezorging.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfgemaakte patat is echt heel lekker, zo ook de zoete aardappel 🍠 De bezorging is snel en netjes!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hamburger goede patat heerlijke milkshakes vriendelijke bezorger en snel

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect , goed warm en mooi optikd zoals afgesproken

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zoete aardappel frites waren niet zo warm, maar wel heerlijk op smaak De spareribs waren heerlijk

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, warm en LEKKER!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en weer sneller dan verwacht!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgt, altijd lekker. Echt helemaal top en een absolute aanrader

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging het geleverde was lekker en van een goede kwaliteit

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hamburgers een lekkere milkshake en zalig softijs, vriendelijke bezorger was de eerste keer zeker niet de laatste top!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich erg lekkere burgers en patat alleen jammer dat het net even te lauw was. De drambuie shake is wel voor herhaling vatbaar ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frites was heerlijk, de allerbeste van Almere.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel erg lekker en topservice dank you havenkom

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk met name de zelfgemaakte patat, samen met kroketten van Dobbe en Holtkamp.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteitsproducten, warm en op tijd geleverd

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Turkse pizza had te weinig knapperige groente, proefde vettig. Kleine vriendinnetjes. Prijzen aan de hoge kant.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gedaan en het eten was lekker

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies volgens afspraak. Prima eten

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en mooi op tijd

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was erg lekker

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en zeer smakelijk hamburgers. Ga ik vaker doen!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima producten, goede portie

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deel van het eten was koud. beetje jammer. Wel eerder bij jullie besteld dat was echt prima.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel bezorgd, eten is altijd lekker en de service goed. kan niets toevoegen aan iets wat al zo goed is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté was heerlijk en nog heet toen het werd bezorgd. Een echte aanrader

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals iedere keer, prima bezorging en top eten!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken. Prima in orde, heerlijk gegeten.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was erg snel. Het eten kwam 20 minuten eerder dan verwacht. Helaas kwamen de patatjes koud aan en waren ze erg donker gebakken. Zelfs de hamburger was niet echt goed warm meer. Dat is zonde, want de smaak van de hamburger is heerlijk. Ik raad aan dat jullie ander verpakkingsmateriaal gaan bekijken en gebruiken, zodat het warm bij de klant aankomt. De milkshake was erg lekker en koud, zoals een milkshake hoort te zijn!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Opmerking wordt serieus gelezen. Heerlijke patat, zoete aardappel patat, garnalenkroket, sauzen. Lang verhaal kort, Heerlijk eten. Volgende keer bestellen we weer bij jullie! *****

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bedrijf met geweldige producten. Spareribs zijn echt meesterlijk....nergens in de omtrek lekkerder kunnen eten dan bij de Havenkom.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, altijd erg vers. Mijn dochter houdt erg van aardbeienmilkshake.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd. Ruim voldoende, schnitzel lekker krokant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen. Ruim binnen de tijd bezorgd. (Let wel op als mensen onderweg bestellen en nog niet thuis zijn op aangegeven levertijd.)

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd Top!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hamburger en goede en lekker broodjes. Keurig op tijd en goed op temperatuur bezorgd.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat is geweldig lekker en vers en altijd warm bezorgd. De rest van de snacks ook heerlijk en duidelijk in verse olie gebakken.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handig om op de burgerdoosjes even op te schrijven wat het is. Soms moeilijk uit elkaar te halen wat wat is.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed gegeten en het eten was op tijd. Na de bestelling nog even gebeld voor aanvullende instructie en het personeel was heel aardig en het is allemaal goed gegaan. Zeer tevreden.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere deep cheese burger, verse friet, alles goed. Helaas voor de concurrentie gaan we voortaan hier bestellen/halen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een hotdog besteld maar die was ijskoud,patat was goed alleen jammer dat er geen zout op zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel geleverd! Helemaal top en voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit heerlijk

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de smaak van de hamburgers was goed, alleen waren de hamburgers koud, misschien een tip om het in andere verpakking te leveren waarin het warm blijft.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte service, fout in de bestelling gemaakt en niet mee gedacht met de klant

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super en snel

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel en op tijd en erg erg lekker. Zou het zeker nog eens een bestelling doen

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Hamburgers zijn voortreffelijk en de patat is ook heerlijk. Wij hebben de milkshake met bayleys en 43 geprobeerd. Nou dat is een aanrader. En als er per ongeluk iets mist bij de besteling komen ze het alsnog brengen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was sneller dan werd aangegeven. Netjes bezorgd, goed warm. Super blij met hun zoete aardappel frites en Holtkamp garnalenkroket.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op tijd, eten was lekker warm, prima van smaak en ruime voldoende.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten,snelle bezorging.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Top.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk eten

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zelfgemaakte friet.de bestelling op tijd bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld, en voor herhaling vatbaar. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel lekker eten en vlotte bezorging. 5 dikke 🌟 🌟🌟🌟🌟

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging. Aanwinst voor Alnere Haven!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, op tijd en warm geleverd

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service snel bezorgd en super lekker 😋 een echte aanrader dames en heren

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lauw Jammer

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de patat niet speciaal met curry maar dit was patat oorlog. Wel aangeboden om een andere te brengen maar beetje ongezellig om apart te eten. De rest was wel lekker.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.Alles prima in orde.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, snel geleverd en heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere 🍔👍

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kroepoek ontbrak bij de sate schotel en de extra bestelde saus/uien zat er niet bij. De kipschnitzel was erg droog deze keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, broodje shoarma, kapsalon döner, kids menu. Mooie grote porties en echt heerlijk. Ook de bezorging was supersnel en keurig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel altijd en heerlijke eten. Ga zo door💪🏼

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en heel snel bezorgd

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben voor het eerst een bestelling gedaan. Alles was erg lekker en vooral de friet, die was super! De levering was ontzettend snel, we hadden het nog helemaal niet verwacht. We zullen zeker vaker bestellen.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hamburgers en heerlijke verse frites . Aanrader!!!!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel bezorgd en ziet er goed verzorgd uit. Eten is alleen best flauw van smaak. Stoofvlees mist echt smaak en patat wordt ook ongezout geleverd. Ook de shoarma mist echte smaak, was eerder gewoon wat vettige kip zonder smaak.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld, goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien een idee patat in een bakje bezorgen want de helft lag los in papieren tas en word dan wat nat en koud en dat is niet lekker.Grillburger en broodje heerlijk.Sateh ook prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en heerlijk eten. De patat om te smullen, alles snel en warm bezorgd. Top service

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger havenkom en de kapsalon helemaal top. Altijd goede friet. Goede prijs-kwaliteit, nette bezorging.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Op tijd bezorgt. Ga zeker daar nog een keer bestellen

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zat weinig smaak aan de kippen shoarma Kwaliteit wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden shoarma, de smaak was oké, iets te pittig. Ruime hoeveelheid, teveel voor ons. Patat bij de schotel was niet lekker de salade wel die was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en zelfs eerder bezorgd dan aangekondigd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en kwaliteit. Een echte aanrader

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en op tijd. Vandaag keurig gebeld dat het wat later bezorgd zou worden. Nog wel een wens: Zoete aardappelfrites is heerlijk met citroemayonaise, maar dat staat niet op de kaart.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging Heerlijk eten

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke producten goed bereid,dit geef ik zeker door aan andere. Succes

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, bezorging optijd. Kortom prima en een echte aanrader

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd👍

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was fantastisch! Bezorgingstijd was zoals aangegeven. Echt een aanrader!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, niets op aan te merken

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker en de bezorging was ook prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon en pistache shake gegeten 😋

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere eten 😍

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is netjes en de patat was weer heerlijk. De spareribs zijn goed, maar moesten hier echt nog opwarmen in de oven, jammer. De portie en marinade is heel goed. We hebben nu 3 x besteld hier. Patatje stoofvlees vond ik vorige keer niks. De burgers zijn top en ook voor de spareribs zou ik weer hier gaan. Volgens mij pakken ze alle feedback goed op, dus we gaan ervan uit dat ze volgende keer wel goed warm zijn

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, snel, lekker

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima. Vooral de burgers waren erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Onze complimenten. Werd met een half uur bezorgd dus ook daar was niets mis mee.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker eten

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling gedaan. Bestelling was stipt op tijd klaar. De burgers en saté waren echt heerlijk. En ook de frites 🍟 waren heerlijk knapperig. Zeer tevreden.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en erg lekker.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Vooral de kapsalon kippedij is een aanrader!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden het verkeerde bezorgd en even gebeld met +_15min juiste bezorgd en mocht andere ook houden goede service

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat,en goede sate

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en goede bezorging 👍

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen is heel simpel en de bezorging prima! Zeer tevreden over de kwaliteit van het eten.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd al na 20 minuten bezorgd, het eten was perfect en wij gaan zeker nog eens bestellen.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

binnen n kwartier was t eten al bezorgd. Waren wij zeer blij mee. Totdat de geur van zeer oud vet uit de tas kwam. Eenmaal open gemaakt bleek dit dus ook zo te zijn. Patat was donker oranje. Erg teleurstellend voor een eerste keer bestellen.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wel vroeg ik hamburger zonder sla en kreeg met

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat! Normaal halen we bij een snackbar, nu besteld bij Cafetaria de Havenkom. Alles goed warm, lekker van smaak. Dus als we een keer niet kunnen halen zullen we zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en Eten is heerlijk !!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk, op tijd gebracht en alles was naar wens.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geleverd volgens afspraak en prima kwaliteit.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren 4-7-2020 een Hamburger een broodje warm vlees en een patat stoofvlees besteld. Als Cafetaria op deze wijze doorgaat dan kunnen zij beter gelijk de deuren sluiten. om te beginnen de patatstoofvlees waren veel kleine stukjes met daar naast een of andere compacte drap wat het stoofvlees waarschijnlijk moest voorstellen dan gaan we naar het broodje warmvlees, dat vlees zal wel veel te lang in de pan hebben liggen pruttelen daar het aardig aan de taaie kant was het beste hiervan was nog de pindasaus en de uitjes die er op zaten. Als derde de hamburger dat was het enigste die in goede staat was. Dit was de tweede keer dat ik hier besteld had de eerste keer was de patat met stoofvlees prima maar dit keer waardeloos en dit was tevens de laatste keer dat ik besteld heb en ga elders wel bestellen.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestelden voor de 2e keer omdat het zo goed was bevallen. En ja hoor nu ook weer: perfect op tijd geleverd, het eten lekker warm en knapperig! Ga zo door!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd zeer snel bezorgd. Het was goed warm. Jammer dat er bij de kipsalade geen avocado zat en de kruidenboter bij het broodje was vergeten. Voor de rest heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De goulash kroket was hard en droog

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima produkten,goede temperatuur. Redelijk snel geleverd.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse patat. Luxe en rijk belegde hamburgers. Enige jammere was dat we gevraagd hadden om de jalopeños er niet op te doen en dat zat er wel op.. Anders was het perfect geweest.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zeker als je een tijd opgeeft. dan kun bij de deur wachten ze zijn precies op de aangeven tijd. Ook de producten zijn van hooge klasse.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden burgers en snacks. Deze waren prima. Wij hadden ook voor 5 personen frites maar die waren heel donker en daardoor minder smakelijk.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling kwam sneller als verwacht, alles was goed warm zag er top uit en smaakte heerlijk ... top ga zo door

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anders dan andere Maar prima

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, saté super mals.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg geslaagd ,

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelling kwam snel,de patat stoofvlees zat in bakje uit de magnetron (bodem was weg gesmolten) De patat was redelijk,ik zou ook al vind heel haven het te duur de patat gebruiken waar je mee begonnen bent die is veel beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, ging even wat verkeert in bezorging maar goed gemaakt na een belletje met een milkshake

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Super verpakt. Grote porties. En heerlijk gegeten. Een aanrader dus! Alleen miste zoonlief de augurk op zijn hanburger. (nooit wil hij dat, en nu mist hij het ineens)

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling lekker snel in huis en nog goed warm zoals gewenst. Toppie.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten vanmiddag!!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak besteld en altijd goed. Echt een aanrader.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze 1e bestelling en zeker niet de laatste. Heerlijk knapperige en krokante patat. Loempia, frikandel en kroket ook prima. Levering was exact op tijd. Onze complimenten!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en stuk goedkoper nu!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles keurig netjes geregeld en het was heerlijk.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb tot nu drie keer besteld steeds met een broodje gehaktbal met satésaus. alle drie de keren kreeg ik een losse gehaktbal zonder broodje en zonder saus. wel beetje jammer. verder is de kwaliteit prima.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat was niet zo krokant als de vorige keer En ook niet warm meer

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere producten en super snelle bezorging

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden! Snel gebracht alles nog warm en de patatjes zijn echt super lekker! Wij gaan zeker nog eens bestellen.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd Had saté en patat zat salade en een broodje bij en mayonaise Eten kwam heet aan En was super lekker !! Een aanrader !! Bedankt cafetaria havenkom

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker goed alleen als ik opgeef betalen met, geef dan die jongen wisselgeld mee het eten was perfect

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel geleverd en heerlijke patat, signature burger en pistache milkshake! Bedankt!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar, eten was goed op temperatuur zodat bij thuiskomst het eten lekker warm was. Eten was super lekker. Zeker voor herhaling.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarom helaas hadden wij vier van de heerlijk Holtman kroketten. Maar helaas waren deze helemaal stuk en plat...

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Lekkere snacks en heerlijke friet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was uitstekend. Wat echter een domper is is dat men voor een ideal betaling even zo goed nog 0,25ct rekend dat naast de bezorg kosten die 2,50 zijn is dat wel erg ruim gerekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip te zout en frites niet doorgebakken, wel om gevraagd. Bezorging was exact op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat en kipburger erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, en op tijd bezorgd en goed warm.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind 6,25 euro voor patat voor 2 personen Erg duur zeker nu er een aardappel overschot is. Zou dit toch goedkoper kunnen

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Zag er goed verzorgd uit. Lekker gegeten!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het goede nieuws: 1. Uw frites is overheerlijk. Chapeau! 2. Ook met de frikandel was niet veel mis, al onderscheidde deze zich niet van frikandellen die je elders eet. 3. De satésaus was uitermate goed van smaak. Minder goed nieuws: 1. We hadden gevraagd om bezorging om 19.00 uur. Uw bezorger was er evenwel al om 18.40 uur. Gelukkig waren we net thuis. 2. Het meest teleurstellende bericht voor u: we bestellen niet opnieuw bij u. De saté was de slechtste die we ooit op ons bord kregen. In de eerste plaats was hij niet gaar en moest dus de koekenpan in. Met kip kan je niet voorzichtig genoeg zijn. Een grote tegenvaller dus. Maar nog groter was onze teleurstelling over het vet in deze kip. We hebben ongeveer de helft eruit gesneden en op een gegeven moment de rest weg moeten gooien. Kennelijk maakt u gebruik van kipdijfillet. Heerlijk in een maaltijd maar niet geschikt als saté.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk. Snel bezorgd. Ga zo door

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eeest besteld. Eten was op tijd maar koud.gebeld en kreeg opnieuw de bestelling en dat was goed.moest wennen aan de frietkeuze.kaassouflee helaas niet goed ook gemeld Ga ik nog een keer bestellen.denk het niet al was de service prima

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sate schotel was heerlijk alsmede de verse friet. Ik heb het online besteld en het werd super snel bezorgd. Een aanrader.!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laat ik meteen met de deur in huis vallen: op deze manier de rib-eye liever niet aanbieden (dit bedoel ik goed). Dun, droog, bleek. Zodanig, dat ik mij de hele tijd afvroeg of het uberhaupt wel in een pan of op een gril gebakken was of dat het misschien niet gewoon in de magnetron bereid was. De friet was prima, ondanks de korte afstand van restaurant naar mijn huis, was deze niet heel warm meer, maar ok. De gefrituurde kipstukken en wings beetje flauw, weet niet of deze 'kant en klaar' worden ingekocht, zoniet zou ik toch zeggen om deze wat meer te kruiden. Aangezien ze net open zijn heb ik nog goede hoop, een volgende keer eens de hamburgers proberen...

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cafetaria de Havenkom heeft onze bestelling snel geleverd dat netjes verpakt was. We hebben genoten van de gerechten. Gaan we zeker vaker doen.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke knapperige friet, vlees top en een lekkere salade bij de ribeyeschotel

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren heerlijk. Bezorging voor de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet! Bezorging : snel gebracht, eten goed heet! En vriendelijke beleefde bezorger! Alles prima dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rib eye hadden wij van betere kwaliteit verwacht, aangezien Treasure altijd beter vlees heeft. Helemaal doorbakken, dun stukje en weinig smaak; super zonde en veel te veel geld. Bovenop de frites, kan echt niet voor 17.50. Ook zonde van de frites die erg lekker waren, evenals de saté er boven op. Hoort ook niet voor die prijs. Weinig salade, 1 bakje voor 2 schotels?! Zeer teleurstellend ook. Burger en kipsalade waren prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden beide een saté schotel besteld, je krijgt dan een doos met patat met daar boven op de saté en wat saté saus. De patat was een grote kleffe hap en het saté vlees was taai, ik kreeg de indruk dat het te lang in de vriezer had gelegen. De bijgeleverde salade had nauwelijks smaak. De bestelling werd sneller geleverd dan was voorspeld, het duurde 35 minuten ipv 50 dat was voorspeld. Kortom, we hebben het een keer geprobeerd, maar zullen hier niet nogmaals bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat en ontzettend snel bezorgd (binnen 15 min) Wij zijn fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat en hamburgers waren koud.ik vroeg mij af of er nog een extra tas om het eten zit om de warmte vast te houden.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste bestelling zal zeker niet de laatste zijn. Prima broodjes hamburger, heerlijk vlees, goed gegrild. De speciale frieten waren verrukkelijk.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam keurig op tijd en de hamburgers waren erg lekker, top. 👍

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een salades chicken besteld met o.a. avocado en pijnboompitten maar die zaten er helaas niet bij. Ook heb ik een Mexico burgen en een patat besteld en die waren helemaal goed.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuwe aanwinst voor Almere Haven! Top.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en na een uurtje, kwam de bestelling nog een keer aan de deur. Het was druk in de keuken hoorde ik. Succes met jullie nieuwe uitdaging👍👍

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere friet snel geleverd een aanwinst

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker, zowel de friet als de burger EN warm!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en snel bezorgt.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker Alleen salade viel tegen want waren allemaal stronken en geen sla blaadjes

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, we hadden de bucket kip, patat was vergeten, maar werd heel snel nagebracht. Voor herhaling vatbaar

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er had wat meer saus op de burger gekund. Nu was hij een beetje droog. De bezorging liet wel lang op zich wachten. Bijna een uur, maar misschien was ik te vroeg met bestellen (16:30). Wat wel vreemd is dat je in de Velden méér bezorgkosten moet betalen dan bv in de Wierden... Maar verder prima eten. Een aanrader!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teleurgesteld want we wilden het om 17.30 bezorgd hebben, om 17.45 werd ik gebeld of ik het kwam halen? Nee ik heb ook bezorgkosten betaald. Om 17.50 werd het bezorgd, ik zei nog als ik nu maar geen koud eten heb. Dan belt u maar. Het eten en de patat was dus koud, zo jammer, ik heb geappt en hij reageerde geen punt u krijgt nieuwe. Hoe en wanneer dan? Ik was toch 22 euro kwijt, slecht hoor