Beoordelingen van Cafetaria de Havenkom Almere

Recente recensies van Cafetaria de Havenkom Almere

5 sterren na 70 reviews

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestelden voor de 2e keer omdat het zo goed was bevallen. En ja hoor nu ook weer: perfect op tijd geleverd, het eten lekker warm en knapperig! Ga zo door!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd zeer snel bezorgd. Het was goed warm. Jammer dat er bij de kipsalade geen avocado zat en de kruidenboter bij het broodje was vergeten. Voor de rest heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De goulash kroket was hard en droog

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima produkten,goede temperatuur. Redelijk snel geleverd.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse patat. Luxe en rijk belegde hamburgers. Enige jammere was dat we gevraagd hadden om de jalopeños er niet op te doen en dat zat er wel op.. Anders was het perfect geweest.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zeker als je een tijd opgeeft. dan kun bij de deur wachten ze zijn precies op de aangeven tijd. Ook de producten zijn van hooge klasse.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden burgers en snacks. Deze waren prima. Wij hadden ook voor 5 personen frites maar die waren heel donker en daardoor minder smakelijk.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling kwam sneller als verwacht, alles was goed warm zag er top uit en smaakte heerlijk ... top ga zo door

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anders dan andere Maar prima

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, saté super mals.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg geslaagd ,

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelling kwam snel,de patat stoofvlees zat in bakje uit de magnetron (bodem was weg gesmolten) De patat was redelijk,ik zou ook al vind heel haven het te duur de patat gebruiken waar je mee begonnen bent die is veel beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, ging even wat verkeert in bezorging maar goed gemaakt na een belletje met een milkshake

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Super verpakt. Grote porties. En heerlijk gegeten. Een aanrader dus! Alleen miste zoonlief de augurk op zijn hanburger. (nooit wil hij dat, en nu mist hij het ineens)

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling lekker snel in huis en nog goed warm zoals gewenst. Toppie.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten vanmiddag!!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak besteld en altijd goed. Echt een aanrader.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze 1e bestelling en zeker niet de laatste. Heerlijk knapperige en krokante patat. Loempia, frikandel en kroket ook prima. Levering was exact op tijd. Onze complimenten!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en stuk goedkoper nu!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles keurig netjes geregeld en het was heerlijk.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb tot nu drie keer besteld steeds met een broodje gehaktbal met satésaus. alle drie de keren kreeg ik een losse gehaktbal zonder broodje en zonder saus. wel beetje jammer. verder is de kwaliteit prima.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat was niet zo krokant als de vorige keer En ook niet warm meer

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere producten en super snelle bezorging

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden! Snel gebracht alles nog warm en de patatjes zijn echt super lekker! Wij gaan zeker nog eens bestellen.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd Had saté en patat zat salade en een broodje bij en mayonaise Eten kwam heet aan En was super lekker !! Een aanrader !! Bedankt cafetaria havenkom

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker goed alleen als ik opgeef betalen met, geef dan die jongen wisselgeld mee het eten was perfect

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel geleverd en heerlijke patat, signature burger en pistache milkshake! Bedankt!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar, eten was goed op temperatuur zodat bij thuiskomst het eten lekker warm was. Eten was super lekker. Zeker voor herhaling.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarom helaas hadden wij vier van de heerlijk Holtman kroketten. Maar helaas waren deze helemaal stuk en plat...

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Lekkere snacks en heerlijke friet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was uitstekend. Wat echter een domper is is dat men voor een ideal betaling even zo goed nog 0,25ct rekend dat naast de bezorg kosten die 2,50 zijn is dat wel erg ruim gerekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip te zout en frites niet doorgebakken, wel om gevraagd. Bezorging was exact op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat en kipburger erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, en op tijd bezorgd en goed warm.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind 6,25 euro voor patat voor 2 personen Erg duur zeker nu er een aardappel overschot is. Zou dit toch goedkoper kunnen

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Zag er goed verzorgd uit. Lekker gegeten!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het goede nieuws: 1. Uw frites is overheerlijk. Chapeau! 2. Ook met de frikandel was niet veel mis, al onderscheidde deze zich niet van frikandellen die je elders eet. 3. De satésaus was uitermate goed van smaak. Minder goed nieuws: 1. We hadden gevraagd om bezorging om 19.00 uur. Uw bezorger was er evenwel al om 18.40 uur. Gelukkig waren we net thuis. 2. Het meest teleurstellende bericht voor u: we bestellen niet opnieuw bij u. De saté was de slechtste die we ooit op ons bord kregen. In de eerste plaats was hij niet gaar en moest dus de koekenpan in. Met kip kan je niet voorzichtig genoeg zijn. Een grote tegenvaller dus. Maar nog groter was onze teleurstelling over het vet in deze kip. We hebben ongeveer de helft eruit gesneden en op een gegeven moment de rest weg moeten gooien. Kennelijk maakt u gebruik van kipdijfillet. Heerlijk in een maaltijd maar niet geschikt als saté.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk. Snel bezorgd. Ga zo door

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eeest besteld. Eten was op tijd maar koud.gebeld en kreeg opnieuw de bestelling en dat was goed.moest wennen aan de frietkeuze.kaassouflee helaas niet goed ook gemeld Ga ik nog een keer bestellen.denk het niet al was de service prima

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sate schotel was heerlijk alsmede de verse friet. Ik heb het online besteld en het werd super snel bezorgd. Een aanrader.!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laat ik meteen met de deur in huis vallen: op deze manier de rib-eye liever niet aanbieden (dit bedoel ik goed). Dun, droog, bleek. Zodanig, dat ik mij de hele tijd afvroeg of het uberhaupt wel in een pan of op een gril gebakken was of dat het misschien niet gewoon in de magnetron bereid was. De friet was prima, ondanks de korte afstand van restaurant naar mijn huis, was deze niet heel warm meer, maar ok. De gefrituurde kipstukken en wings beetje flauw, weet niet of deze 'kant en klaar' worden ingekocht, zoniet zou ik toch zeggen om deze wat meer te kruiden. Aangezien ze net open zijn heb ik nog goede hoop, een volgende keer eens de hamburgers proberen...

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cafetaria de Havenkom heeft onze bestelling snel geleverd dat netjes verpakt was. We hebben genoten van de gerechten. Gaan we zeker vaker doen.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke knapperige friet, vlees top en een lekkere salade bij de ribeyeschotel

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren heerlijk. Bezorging voor de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet! Bezorging : snel gebracht, eten goed heet! En vriendelijke beleefde bezorger! Alles prima dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rib eye hadden wij van betere kwaliteit verwacht, aangezien Treasure altijd beter vlees heeft. Helemaal doorbakken, dun stukje en weinig smaak; super zonde en veel te veel geld. Bovenop de frites, kan echt niet voor 17.50. Ook zonde van de frites die erg lekker waren, evenals de saté er boven op. Hoort ook niet voor die prijs. Weinig salade, 1 bakje voor 2 schotels?! Zeer teleurstellend ook. Burger en kipsalade waren prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden beide een saté schotel besteld, je krijgt dan een doos met patat met daar boven op de saté en wat saté saus. De patat was een grote kleffe hap en het saté vlees was taai, ik kreeg de indruk dat het te lang in de vriezer had gelegen. De bijgeleverde salade had nauwelijks smaak. De bestelling werd sneller geleverd dan was voorspeld, het duurde 35 minuten ipv 50 dat was voorspeld. Kortom, we hebben het een keer geprobeerd, maar zullen hier niet nogmaals bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat en ontzettend snel bezorgd (binnen 15 min) Wij zijn fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat en hamburgers waren koud.ik vroeg mij af of er nog een extra tas om het eten zit om de warmte vast te houden.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste bestelling zal zeker niet de laatste zijn. Prima broodjes hamburger, heerlijk vlees, goed gegrild. De speciale frieten waren verrukkelijk.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam keurig op tijd en de hamburgers waren erg lekker, top. 👍

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een salades chicken besteld met o.a. avocado en pijnboompitten maar die zaten er helaas niet bij. Ook heb ik een Mexico burgen en een patat besteld en die waren helemaal goed.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuwe aanwinst voor Almere Haven! Top.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en na een uurtje, kwam de bestelling nog een keer aan de deur. Het was druk in de keuken hoorde ik. Succes met jullie nieuwe uitdaging👍👍

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere friet snel geleverd een aanwinst

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker, zowel de friet als de burger EN warm!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en snel bezorgt.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker Alleen salade viel tegen want waren allemaal stronken en geen sla blaadjes

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, we hadden de bucket kip, patat was vergeten, maar werd heel snel nagebracht. Voor herhaling vatbaar

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er had wat meer saus op de burger gekund. Nu was hij een beetje droog. De bezorging liet wel lang op zich wachten. Bijna een uur, maar misschien was ik te vroeg met bestellen (16:30). Wat wel vreemd is dat je in de Velden méér bezorgkosten moet betalen dan bv in de Wierden... Maar verder prima eten. Een aanrader!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teleurgesteld want we wilden het om 17.30 bezorgd hebben, om 17.45 werd ik gebeld of ik het kwam halen? Nee ik heb ook bezorgkosten betaald. Om 17.50 werd het bezorgd, ik zei nog als ik nu maar geen koud eten heb. Dan belt u maar. Het eten en de patat was dus koud, zo jammer, ik heb geappt en hij reageerde geen punt u krijgt nieuwe. Hoe en wanneer dan? Ik was toch 22 euro kwijt, slecht hoor